欢迎访问江西成考网,本网站主要为江西成人高考考生提供报考指导服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以江西省教育考试院www.jxeea.cn为准。
城市:
江西专升本报名

2023年江西成考高起专英语模拟题及答案(7)
2023-04-20 19:04:37   来源:江西成考网   点击:

  为了能更好的帮助到各考生,江西成考网带来了2023年江西成考高起专英语模拟题及答案(7),希望能对各考生有所帮助。

2023年江西成考高起专英语模拟题及答案(7)

  ( )1. The girl cried out: “I ________ go out today.”

  A. had better not to B. had rather not

  C. would rather not to D. would rather not

  ( )2. The boy wanted to ride his bicycle in the street, but his mother told him _______.

  A. not to B. not to do C. not do it D. do not to

  ( )3 She thought I was talking about her daughter, ______, in fact, I was talking about my daughter.

  A. whom B. where C. which D. while

  ( )4. You don‘t need to describe her. I _______ her several times.

  A. had met B. have met C. met D. meet

  ( )5. Can you believe that in _______ a rich country _______ there should be many poor people?

  A. such; such B. such; so C. so; so D. so; such

  ( )6. Paul doesn‘t have to be made ________. He always works hard.

  A. learn B. to learn C. learned D. learning

  ( )7.—There were already five people in the car but they managed to take me as well.—It _______ a comfortable journey.

  A. can‘t be B. shouldn’t be C. mustn‘t have been D. couldn’t have been

  ( )8. If by any chance someone comes to see me, ask them to leave a _______.

  A. message B. letter C. sentence D. notice

  ( )9 _______, Mother will wait for him to have dinner together.

  A. However late is he B. However he is late

  C. However is he late D. However late he is

  ( )10. Alice, why didn‘t you come yesterday?

  I , but I had an unexpected visitor.

  A. had B. would C. was going to D. did

  ( )11.—Who is Jerry Cooper?

  — _______? I saw you shaking hands with him at the meeting.

  A. Don‘t you meet him yet B. Hadn’t you met him yet

  C. Didn‘t you meet him yet D. Haven’t you met him yet

  ( )12. We agreed ________ here but so far she hasn‘t turned up yet.

  A. having met B. meeting C. to meet D. to have met

  ( )13. What did you think of her speech?

  She _______for one hour but didn‘t _______ much.

  A. spoke; speak B. spoke; say C. said; speak D. said; say

  ( )14. After living in Paris for fifty years he returned to the small town _______ he grew

  up as a child.

  A. which B. where C. that D. when

  ( )15. As she _______ the newspaper, Granny ________ asleep.

  A. read; was falling B. was reading; fell

  C. was reading; was falling D. read; fell

  ( )16. How beautifully she sings! I have never heard ________.

  A. the better voice B. a good voice

  C. the best voice D. a better voice

  ( )17. Wait till you are more ________. It‘s better to be sure than sorry.

  A. inspired B. satisfied C. calm D. certain

  ( )18.—Hi, Tracy, you look tired.

  —I am tired. I _______ the living room all day.

  A. painted B. had painted C. have been painting D. have painted

  ( )19.—How was your recent visit to Qingdao?

  —It was great. We visited some friends, and spent the _______ days at the seaside.

  A. few last sunny B. last few sunny

  C. last sunny few D. few sunny last

  ( )20. I first met Lisa three years ago. She ________ at a radio shop at the time.

  A. has worked B. was working C. had been working D. had worked

  ( )21.—When can I come for the photos? I need them tomorrow afternoon.

  —They _______ be ready by 12:00.

  A. can B. should C. might D. need

  ( )22. Yesterday Alice ________ a wallet on her way to school.

  A. picked up B. picked out C. throw away D. kick away

  ( )23. While standing there, the nice girl found the stranger‘s eyes _______ her.

  A. fixed up B. looked at C. stared at D. glared at

  ( )24. _______ we‘ll go camping tomorrow depends on the weather.

  A. If B. Whether C. That D. Where

  ( )25. The flowers in our school _______ the beauty of our campus.

  A. add B. add to C. add up to D. add up

  参考答案:

  1.D2.A3.D 4.B 5.B 6.B 7.D 8.A 9.D 10.C 11.D 12.C 13.B

  14.B 15.B 16.D 17.D 18.C 19.B 20.B 21.B 22.A 23.C 24.B 25.A

  以上是关于2023年江西成考高起专英语模拟题及答案(7)的的相关内容,想获取更多关于江西成考的相关资讯,如江西成人高考高起专试题、报考指南、报考条件、报名时间、考试科目、准考证打印、成绩录取查询等,敬请关注江西成考网

江西成考网申明:

(一)由于各方面情况的调整与变化本网提供的考试信息仅供参考,敬请以教育考试院及院校官方公布的正式信息为准。

(二)本网注明信息来源为其他媒体的稿件均为转载体,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如有内容与版权问题等请与本站联系。

上一篇:2023年江西成考高起专英语模拟题及答案(6)
下一篇:2023年江西成考高起专语文模拟题及答案(1)

考生服务

查询时间:预计11月底