欢迎访问江西成考网,本网站主要为江西成人高考考生提供报考指导服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以江西省教育考试院www.jxeea.cn为准。
城市:
江西成人高考报名

2022年江西成人高考高起本英语模拟题及答案(2)
2022-07-21 21:16:36   来源:江西成考网   点击:

  为了能更好的帮助到各考生,江西成人高考网带来了2022年江西成人高考高起本英语模拟题及答案(2),希望能对各考生有所帮助。
江西成人高考高起本 试题及答案

  二、词汇与语法知识

  ( )11. He returned from abroad ______________ that his mother had been badly ill.

  A. heard B. having been heard

  C. having phoned D. having been phoned

  ( )12. __________ with the best students, I still have a long way to go.

  A. Having compared B. To compare

  C. Compared D. Compare

  ( )13.The brilliance of his satires was ______ make even his victims laugh.

  A. so as to B. such as to

  C. so that D. such that

  ( )14. The music of the film _________ by him sounds so ___________ .

  A. playing, exciting B. played, excited

  C. playing, excited D. played, exciting

  ( )15.The worker is ______ in repairing the machine to notice my coming.

  A. too busy B. enough busy

  C. busy too D. busy enough

  ( )16. After _____________ the old man, the doctor suggested that he ___________ a bad cold.

  A. examining, should catch B. examined, had caught

  C. examining, had caught D. examined, catch

  ( )17.I was ______ work last week, but I changed my minD.

  A. to start B. to have started

  C. to be starting D. to have been starting

  ( )18. __________ against the coming hurricane, they dared not leave home.

  A. Warned B. Having warned

  C. To warn D. Warn

  ( )19.Don’t let me catch you ______.

  A. do that again B. to do that again

  C. doing that again D. done that again

  ( )20. In __________ countries, you can’t always make yourself _______ by speaking English.

  A. English-speaking, understand B. English-spoken, understand

  C. English-speaking, understood D. English-speaking, understood

  参考答案:

  二、词汇与语法知识

  11.D 12.C 13.B 14.D 15.A

  16.C 17.B 18.A 19.C 20.C

  以上是关于2022年江西成人高考高起本英语模拟题及答案(2)的的相关内容,想获取更多关于江西成人高考的相关资讯,如江西成人高考高起本试题、报考指南、报考条件、报名时间、考试科目、准考证打印、成绩录取查询等,敬请关注江西成考网

江西成考网申明:

(一)由于各方面情况的调整与变化本网提供的考试信息仅供参考,敬请以教育考试院及院校官方公布的正式信息为准。

(二)本网注明信息来源为其他媒体的稿件均为转载体,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如有内容与版权问题等请与本站联系。

上一篇:2022年江西成人高考高起本英语模拟题及答案(1)
下一篇:2022年江西成人高考高起本英语模拟题及答案(3)

江西成人高考微信交流群

扫一扫加入微信交流群