欢迎访问江西成考网,本网站主要为江西成人高考考生提供报考指导服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以江西省教育考试院www.jxeea.cn为准。
城市:
江西成人高考报名

2022年江西成人高考高起本英语模拟题及答案(3)
2022-07-21 21:18:49   来源:江西成考网   点击:

  为了能更好的帮助到各考生,江西成考网带来了2022年江西成人高考高起本英语模拟题及答案(3),希望能对各考生有所帮助。
2022年江西成人高考高起本英语模拟题及答案(3)

  三、完型填空

  Robert Edwards was blinded in a traffic accident. He was also a little deaf _21_ old age. Last week, he was taking a walk near his home when a thunderstorm came. He hid _22_ the storm under a big tree and was struck by lightning. He was knocked _23_ the ground and woke up some 20 minutes _24_, lying face down in water in water below a tree. He went into the house and lay down in bed. A short time later, he awoke; his legs felt _25_ and he was trembling, but, when he opened his eyes, he could see the clock across the room fading in and out in front of him. When his wife entered, he _26_ her for the first time in nine years. Doctors _27_ that he had regained his sight and hearing obviously from the flash of lightning, but they were unable to explain that. The only _28_ explanation offered by one doctor was that, _29_ Edwards lost his sight as a result of trauma in a terrible accident, perhaps the only way it could be restored was by _30_ trauma.

  21.A. because B. because of C. as D. since

  22.A. from B. away C. against D. contrary

  23.A. at B. in C. to D. on

  24.A. late B. soon C. later D. after

  25.A. dying B. dead C. die D. being died

  26.A. saw B. watched C. noticed D. examined

  27.A. say B. thought over C. made sure D. agreed to

  28.A. possibly B. possible C. probably D. mainly

  29.A. although B. because of C. even though D. since

  30.A. others B. other C. another D. one other

  参考答案:

  21.B 22.A 23.D 24.C 25.B

  26.A 27.C 28.B 29.D 30.C

  参考译文:

  罗伯特·爱德华兹在一次交通事故中失明了。他因年老而耳聋。上周,他正在家附近散步,这时雷雨来了。他躲在一棵大树下躲避暴风雨,被闪电击中了。他被敲倒在地上,大约20分钟后醒来,躺在树下的水里,面朝下。他走进屋子躺在床上。过了一会儿,他醒了,他的腿感觉到死了,他在发抖,但是,当他睁开眼睛时,他能看到整个房间的时钟在他面前慢慢地消失。当他妻子进来时,他九年来第一次见到她。医生们确信他从闪电中恢复了视力和听力,但他们无法解释。一位医生提供的唯一解释是,由于爱德华兹在一次可怕的事故中因外伤而失明,也许唯一能恢复的方法是另一次创伤。

  以上是关于2022年江西成人高考高起本英语模拟题及答案(3)的的相关内容,想获取更多关于江西成人高考的相关资讯,如江西成人高考高起本试题、报考指南、报考条件、报名时间、考试科目、准考证打印、成绩录取查询等,敬请关注江西成考网

江西成考网申明:

(一)由于各方面情况的调整与变化本网提供的考试信息仅供参考,敬请以教育考试院及院校官方公布的正式信息为准。

(二)本网注明信息来源为其他媒体的稿件均为转载体,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如有内容与版权问题等请与本站联系。

上一篇:2022年江西成人高考高起本英语模拟题及答案(2)
下一篇:2022年江西成人高考高起本英语模拟题及答案(4)

江西成人高考微信交流群

扫一扫加入微信交流群